Η αγορά ενός συστήματος ασφαλείας είναι κάτι που μας απασχολεί γιατί έχει σχέση με την ασφάλειά μας και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτό. Για την ασφάλειά μας πάντα χρειαζόμαστε το καλύτερο. Πριν προχωρήσετε στην αγορά συστήματος ασφαλείας, ο επαγγελματίας εγκαταστάτης θα πρέπει να πραγματοποιήσει τεχνική μελέτη του χώρου έτσι ώστε να σας δώσει προσφορά σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες για ασφάλεια. 

Ο φόβος, η αβεβαιότητα και η παραμονή στο σπίτι για την αποτροπή της εξάπλωσης του COVID-19 μπορεί να δυσκολέψει τις οικογένειες να διατηρήσουν την ηρεμία τους. Είναι σημαντικό όμως να βοηθήσουμε τα παιδιά να αισθάνονται ασφαλή, να διατηρούν υγιείς ρουτίνες και να διαχειρίζονται τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά τους.

Στην Atlas Security λειτουργώντας με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, ενώ παράλληλα με συντονισμένες ενέργειες δημιουργήσαμε το πιο άρτιο εναλλακτικό πλάνο αδιάλειπτης λειτουργίας του μεγαλύτερου Κέντρου Λήψης Σημάτων στη χώρα.

Στις μέρες μας ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι θωρακίζουν το σπίτι ή την επιχείρησή τους με σύστημα συναγερμού. Η αυξημένη εγκληματικότητα, το αίσθημα ανασφάλειας και ο φόβος για τη ζωή αλλά και την περιουσία μας, δημιουργεί αυτή την ανάγκη για προστασία.

Όλοι μας κατά καιρούς έχουμε γίνει μάρτυρες κάποιου επεισοδίου ή έχουμε ακούσει περιπτώσεις σχετικά με την καθυστέρηση κάποιου ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Η Atlas Security σε συνεργασία με την Interamerican, δημιούργησε την καινοτόμο υπηρεσία Ιατρικής Βοήθειας AtlasMed για να καλύψει το κενό αυτό.

Η ικανότητα των συνδρομητών μας να ζουν ανεξάρτητα και να γνωρίζουν ότι δεν είναι ποτέ αβοήθητοι είναι ανεκτίμητη! Η υπηρεσία AtlasMed, πέραν του ότι βοηθά καθημερινά από μια απλή ιατρική συμβουλή έως μια μεταφορά στο νοσοκομείο, έχει σώσει ακόμα και ζωές ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου ενός ηλικιωμένου κυρίου από τον Πειραιά όπως θα δούμε παρακάτω.

Διακοπές ήταν και πέρασαν… Σίγουρα, όσο ολιγοήμερες κι αν είναι, μας κάνουν καλό και σωματικά και ψυχολογικά, αλλά τελειώνουν γρήγορα. Επιστρέφουμε λοιπόν πίσω στη δουλειά, στις υποχρεώσεις, στο πρόγραμμα της οικογένειας, που άλλωστε διαρκεί και όλο το χρόνο.

Εφόσον τοποθετήσατε ένα συναγερμό στο σπίτι σας για να προστατεύσετε την οικογένειά σας και την περιουσία σας, το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιείτε τον συναγερμό σας σωστά για να μεγιστοποιήσετε την χρησιμότητά του και να αποφύγετε κλασικά λάθη.

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση