Όλοι μας κατά καιρούς έχουμε γίνει μάρτυρες κάποιου επεισοδίου ή έχουμε ακούσει περιπτώσεις σχετικά με την καθυστέρηση κάποιου ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Η Atlas Security σε συνεργασία με την Interamerican, δημιούργησε την καινοτόμο υπηρεσία Ιατρικής Βοήθειας AtlasMed για να καλύψει το κενό αυτό.

Η ικανότητα των συνδρομητών μας να ζουν ανεξάρτητα και να γνωρίζουν ότι δεν είναι ποτέ αβοήθητοι είναι ανεκτίμητη! Η υπηρεσία AtlasMed, πέραν του ότι βοηθά καθημερινά από μια απλή ιατρική συμβουλή έως μια μεταφορά στο νοσοκομείο, έχει σώσει ακόμα και ζωές ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου ενός ηλικιωμένου κυρίου από τον Πειραιά όπως θα δούμε παρακάτω.

Διακοπές ήταν και πέρασαν… Σίγουρα, όσο ολιγοήμερες κι αν είναι, μας κάνουν καλό και σωματικά και ψυχολογικά, αλλά τελειώνουν γρήγορα. Επιστρέφουμε λοιπόν πίσω στη δουλειά, στις υποχρεώσεις, στο πρόγραμμα της οικογένειας, που άλλωστε διαρκεί και όλο το χρόνο.

Εφόσον τοποθετήσατε ένα συναγερμό στο σπίτι σας για να προστατεύσετε την οικογένειά σας και την περιουσία σας, το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιείτε τον συναγερμό σας σωστά για να μεγιστοποιήσετε την χρησιμότητά του και να αποφύγετε κλασικά λάθη.

Εφόσον τοποθετήσατε ένα συναγερμό στο σπίτι σας για να προστατεύσετε την οικογένειά σας και την περιουσία σας, το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιείτε τον συναγερμό σας σωστά για να μεγιστοποιήσετε την χρησιμότητά του και να αποφύγετε κλασικά λάθη.

Οι απόκριες φτάνουν στην κορύφωσή τους. Όλοι μας θα ντύσουμε τα μικρά μας παιδάκια, ή θα ντυθούμε κι εμείς οι ίδιοι, για να πάμε σε κάποιο αποκριάτικο πάρτι, το τελευταίο τριήμερο του τριωδίου.

Το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο στο μυαλό μας με τις διακοπές*, τις παραλίες και τις ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, ιδίως όταν ο υδράργυρος «χτυπάει κόκκινο» και εμείς απολαμβάνουμε μία «όαση» δροσιάς και αναζωογόνησης στην αγαπημένη μας παραλία.

Όλοι μας θέλουμε το καλοκαίρι να απολαμβάνουμε τη θάλασσα. Οι «εξορμήσεις» προς τις παραλίες τους καλοκαιρινούς μήνες αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες, γιατί μας χαρίζει μία αίσθηση ανεμελιάς και ελευθερίας, που δυστυχώς στους περισσότερους από εμάς λείπει τον υπόλοιπο χρόνο.

Το εξοχικό μας είναι «το δεύτερο σπίτι μας». Ανεξάρτητα από το αν μας φιλοξενεί τα Σαββατοκύριακα ή αποτελεί τον προορισμό για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, το εξοχικό μας είναι ο χώρος που σίγουρα αναζητάμε να βρούμε ηρεμία και να αποδράσουμε από την καθημερινότητα. 

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση