×

Προειδοποίηση

The form #36 does not exist or it is not published.

cover electrosystems

Επίσημο Συνέδριο Εγκαταστατών / Ακούσαμε τα καλύτερα νέα!

Περισσότεροι από 300 εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας μας τίμησαν με την παρουσία τους στο Ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών που διοργάνωσαν η Atlas Security και η Electrosystems, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 στο Divani Caravel στην Αθήνα.

Οι δύο εταιρίες προχώρησαν σε μεγάλες στρατηγικές συνεργασίες αναβαθμίζοντας την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν και έφεραν νέες καινοτομίες και μεγάλες αλλαγές όσον αφορά στο 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Οι ομιλίες των εκπροσώπων χωρίστηκαν σε 3 ενότητες, ενώ η αίθουσα του συνεδρίου ήταν κατάμεστη από τεχνικούς, συνεργάτες, αλλά και κόσμο που ήθελε να γνωρίσει από κοντά τα νέα προϊόντα της Electrosystems και τις υπηρεσίες της Atlas Security.

 

Πρώτο μέρος συνεδρίου

Το έναυσμα για την έναρξη του συνεδρίου έδωσε ο Κος Απόδιακος Χρήστος, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του ομίλου της Atlas, ο οποίος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε το κοινό και τους συνεργάτες, προανήγγειλε τις νέες αλλαγές και καινοτομίες που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

«Είμαι πολύ περήφανος για τους συνεργάτες μας, τα προιόντα μας και σίγουρα για τις νέες υπηρεσίες του Κέντρου Λήψης Σημάτων της Atlas Seuciry. Σκοπός μας είναι, από αύριο όλοι εσείς οι συνεργάτες μας, να έχετε τέτοια εφόδια ώστε η δουλειά σας να γίνει πιο εύκολη και πιο αποδοτική από ποτέ.» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κος Απόδιακος.

Ξεκινώντας με τις νέες εξελίξεις της IDS Hellas, ο διευθυντής πωλήσεων της Electrosystems Κος Στέλιος Κολολός παρουσίασε τη νέα εφαρμογή «Hyyp» της IDS, με την οποία μπορούμε πλέον εύκολα και γρήγορα να χειριζόμαστε τον συναγερμό απομακρυσμένα, από κάθε είδους smartphone. Για να γίνει κατανοητή η λειτουργία της εφαρμογής «Hyyp», ακολούθησε live επίδειξη από τον υπεύθυνο τεχνικής υποστήριξης Kο Στέλιο Παράβολο, ο οποίος μέσα σε μόλις τρία βήματα έδειξε στο κοινό πόσο εύκολα δημιουργούμε λογαριασμό, πώς καταχωρούμε το σύστημα συναγερμού στην εφαρμογή, καθώς και τον άμεσο χειρισμό συσκευών αυτοματοποίησης.

Η πρώτη ενότητα ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της νέας γκάμας από modules της IDS που δίνουν επιπλέον μεγάλες δυνατότητες στα συστήματα συναγερμού, κάνοντάς τα πιο ανταγωνιστικά από ποτέ!

Δεύτερο μέρος συνεδρίου

Εντυπωσίασαν οι νέες συνεργασίες της Electrosystems που παρουσιάστηκαν στο δεύτερο μέρος από τον Κο Στέλιο Κολολό. Η νέα γκάμα προϊόντων CCTV περιλάμβανε από τα ιδιαίτερα XVR της CamVision μέχρι τις μοναδικής ποιότητας κάμερες 4MP της Dahua, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων ασφαλείας στον κόσμο που συνεργάζεται η Electrosystems.

Αναφορά έγινε και στον ανιχνευτή τύπου κουρτίνας CST 9456U/T, ο οποίος είναι συμβατός με όλους τους γνωστούς ασύρματους δέκτες της αγοράς.

Τα καλά νέα συνεχίστηκαν, ανακοινώνοντας νέες συνεργασίες και προιόντα που αναβαθμίζουν την ποιότητα παροχών της Electrosystems:

  1. Το εντυπωσιακό Cloud 200/600, μία Ιταλική συσκευή παραγωγής ομίχλης, η οποία εκμηδενίζει το χρόνο παραμονής ενός επίδοξου ληστή, προκαλώντας αποπροσανατολισμό, πανικό και φυσικά μηδενική ορατότητα.

  2. Τις συσκευές αυτοματισμού BleBox, που ήρθαν για να κάνουν την καθημερινότητα των πελατών μας πολύ πιο εύκολη και ευχάριστη. Οκτώ διαφορετικές συσκευές ειδικά σχεδιασμένες για τον απομακρυσμένο έλεγχο των ηλεκτρικών συσκευών του χώρου (ηλεκτρικά ρολά, γκαραζόπορτα, φωτεινότητα φωτιστικών κλπ), λύνουν τα χέρια του χρήστη μέσω της εφαρμογής «Wbox», για smartphone και tablet. Η ζωντανή επίδειξη της εφαρμογής που πραγματοποίησε ο Κος Χαράλαμπος Βακούλας, απέδειξε στο κοινό πόσο εύχρηστη και λειτουργική είναι η γκάμα των BleBox.

  3. Το κορυφαίο ασύρματο σύστημα Ajax: Το λεγόμενο «iPhone των συναγερμών» όπως το αποκάλεσαν οι εκπρόσωποι των εταιριών, ενθουσίασε τους επαγγελματίες εγκαταστάτες όχι μόνο για την αξιοπιστία του, αλλά κυρίως για την πρωτοποριακή του σχεδίαση και το μοναδικό design.

    «Ο Νο1 ασύρματος συναγερμός στην εποχή της τεχνολογίας ήρθε και στην Ελλάδα από την Electrosystems, για να κοσμίσει και να προστατέψει τα σπίτια των πελατών σας», σημείωσε ο Κος Κολολός, τονίζοντας τα μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Ajax έναντι των κοινών συστημάτων που γνωρίζει η αγορά μέχρι σήμερα. Μέσα σε αυτά, είναι και το γεγονός ότι το σύστημα Ajax τοποθετείται σε λιγότερο από 1 ώρα από τον εγκαταστάτη, προσφέροντάς του μοναδική ευκολία, δεδομένου ότι δεν απαιτεί εγκατάσταση καλωδίων. Φυσικά, ακολούθησε live επίδειξη της εφαρμογής Ajax Security από τον Κο Μάριο Πιτό, μέσω της οποίας κάθε χρήστης μπορεί να δει τους αισθητήρες που βρίσκονται σε κάθε δωμάτιο, τις ενδείξεις των μπαταριών κάθε συσκευής, το ιστορικό καθώς και το πώς πραγματοποιούμε απομακρυσμένη όπλιση/αφόπλιση του συστήματος, με λίγα μόνο κλικ.

 

Τρίτο μέρος συνεδρίου

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν στο τρίτο μέρος με την Κα Δήμητρα Απόδιακου, marketing manager του ομίλου, η οποία ανακοίνωσε τις μεγάλες αλλαγές που υλοποίησε το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Atlas Security και που πρόκειται να αλλάξουν τα δεδομένα του κλάδου μας, όπως τα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Η Κα Απόδιακου καλωσόρισε θερμά το κοινό και μίλησε για το όραμα του ομίλου, τη συνεχή εξέλιξη και την προτεραιότητα που δίνεται στους συνεργάτες, ενώ στάθηκε και στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού που αποτέλεσαν έμπνευση για την δημιουργία των νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών της Atlas Security.

Με ιδιαίτερα μεγάλη χαρά, παρουσιάστηκε επίσημα το νέο λογότυπο της Atlas Security, πραγματοποιώντας live αποκαλυπτήρια του 3d σήματος που κρυβόταν στο stage και δίνοντας ταυτόχρονα μεγάλη βαρύτητα στα σύμβολα που ενσωματώνει.

«Μετά από 30 χρόνια, δημιουργήσαμε ένα νέο, σύγχρονο λογότυπο, με σκοπό να ενσωματώνει όλα αυτά που μας χαρακτηρίζουν, όλα αυτά που πρεσβεύουμε, που νιώθουμε περήφανοι και που θέλουμε να δημιουργούνται στο μυαλό του κάθε ανθρώπου τόσο για εμάς όσο και για εσάς, που είμαστε μια οικογένεια.» ανέφερε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες, τονίζοντας την πιο σημαντική αξία του ομίλου, το ότι «μαζί είμαστε δυνατοί».

Η πιο δυνατή στιγμή, ωστόσο, ήταν η ανακοίνωση της τεράστιας στρατηγικής συνεργασίας με την Interamerican, έναν κορυφαίο διεθνή ασφαλιστικό όμιλο με έδρα την Ολλανδία. Η Atlas Security και η Interamerican, λανσάρουν από κοινού τη νέα καινοτόμο υπηρεσία «AtlasMed», προσφέροντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματική βοήθεια σε θέματα υγείας, 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο. Πιο συγκεκριμένα η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία παρέχει ιατρικές συμβουλές και οδηγίες από εξειδικευμένους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς και υγειονομική μεταφορά με ασθενοφόρο της Interamerican, σε περίπτωση ανάγκης.

 

atlasmed

 

Για τη νέα συνεργασία και την καινοτόμο υπηρεσία Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας AtlasMed, μίλησε και ο κος Σκαρμούτσος Γιώργος, εκπρόσωπος της Interamerican Βοηθείας, ο οποίος πιστοποίησε το πόσο σημαντικό είναι το όφελος που θα λαμβάνει στο εξής ο κάθε συνδρομητής από την σύμπραξη των σύο ομίλων.

 

Οι νικητές των μεγάλων δώρων

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με τις κληρώσεις των μεγάλων δώρων και την απονομή τους στους 10 τυχερούς της ημέρας! Τα δώρα αφορούσαν σε δωρεάν ετήσιες συνδέσεις στο Κέντρο Λήψης Σημάτων καθώς και σε πακέτα συναγερμών και CCTV για τους συνεργάτες.

Οι δύο εταιρίες ευχαρίστησαν θερμά όλους τους σύνεδρους που τίμησαν με την παρουσία τους το μεγάλο αυτό γεγονός, επιβραβεύοντας έμπρακτα τον κάθε συνεργάτη ξεχωριστά, με δωροεπιταγή αξίας 40€ για τις αγορές των νέων προιόντων που παρουσιάστηκαν!

Η νέα εποχή έχει ήδη ξεκινήσει. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε μοναδικές δυνατότητες και λύσεις που δημιουργούν καθημερινά ευχαριστημένους και ικανοποιημένους πελάτες.

Σας ευχαριστούμε!

 

Δείτε συνοπτικά το video με την παρουσίαση μας στο συνέδριο
 

 

 

 Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 30.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.