Γίνε συνδρομητής

Πρέπει να το επιλέξετε ώστε να έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας
Invalid Input

Εδώ και 35 χρόνια είμαστε δίπλα σας

Έλα και εσύ στην οικογένεια της Atlas και νιώσε ασφάλεια από την πρώτη στιγμή. Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για την ενημέρωσή σου και ευκολία στην συναλλαγή, βρίσκονται πλέον στα χέρια σου.

Γίνε συνδρομητής

Πρέπει να το επιλέξετε ώστε να έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας
Invalid Input
Πακέτο προσφοράς

Πακέτο προσφοράς

Αποκτήστε ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού και 24ωρη ενημέρωση στο premium πακέτο υπηρεσιών για 4 χρόνια, μόνο με 17,50€/μήνα άτοκα, χωρίς προκαταβολή!
Online πληρωμές

Online πληρωμές

Εξοφλήστε εύκολα και γρήγορα τη συνδρομή σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners) χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση ή προμήθεια
Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε τη συνδρομή σας εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα, επιλέγοντας τον τρόπο που σας εξυπηρετεί.
Αλλαγή στοιχείων

Αλλαγή στοιχείων

Έχετε αλλάξει κινητό ή e-mail; Σιγουρευτείτε ότι έχετε ενημερώσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας βρίσκουμε πάντα άμεσα σε περίπτωση ανάγκης.
Ενδεικτικό πελατολόγιο

Ενδεικτικό πελατολόγιο

Σήμερα μετράμε περισσότερους από 30.000 πελάτες που μας εμπιστεύονται για την ασφάλειά τους, με κλειστά μάτια. Γιατί, θεωρούμε σημαντικό να αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους εσάς και να σας παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών με προστιθέμενη αξία για την ασφάλειά σας.

Κέρδισε επιστροφή στην συνδρομή σου

Ως μέλος της οικογένειάς μας, σε επιβραβεύουμε για κάθε σου πληρωμή στην Atlas και όχι μόνο. Κάθε ημέρα που περνάει, απολαμβάνεις ξεχωριστά προνόμια και αποκλειστικές προσφορές σε χιλιάδες επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους! 

Σας προστατεύουμε όλο το 24ωρο

0
Χρόνια
Εμπειρίας
0
Μέρες
τον χρόνο
0
Ώρες
την ημέρα
0
Μέρες
την εβδομάδα

Έλα στην Atlas Security

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση