Αγορά Πακέτου 17.5€ με Bonus

Αποκτήστε με απλή διαδικασία ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού, μαζί με τις υπηρεσίες του 24ωρου Κέντρου Λήψης Σημάτων για άμεση ενημέρωση, και εγγύηση για 4 ολόκληρα χρόνια, μόνο με 17,50€/μήνα άτοκα! Και επιπλέον σε συνεργασία με το Μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσης συναλλαγών Bonus της Alpha Bank, οι κάτοχοι των καρτών Bonus της Alpha Bank ανταμείβεστε με 2 Bonus πόντους για κάθε 1 ευρώ πληρωμής της αγοράς του πακέτου συναγερμού!

exargirosi alpha paketo

Κερδίστε έκπτωση στο πακέτο συναγερμού!

Τώρα, κερδίζετε όφελος 160€ στην αγορά του πακέτου προσφοράς «Συναγερμός και 24ωρη ενημέρωση για 4 χρόνια», εξαργυρώνοντας 80.000 bonus πόντους! Μία μοναδική προσφορά εξαργύρωσης, με σκοπό να κάνουμε την συνεργασία μας μία δυνατή εμπειρία για εσάς!

Για να δείτε τους Bonus πόντους σας Online πατήστε εδώ

 

Πληροφορίες Χρέωσης

Αποστολή Τιμολογίου (προαιρετικό)

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τιμολόγιο τα παρακάτω στοιχεία είναι υποχρεωτικά!

Τεχνικός Συναγερμού

Άλλες Πληροφορίες

Πληρωμή με Πιστωτική σε Άτοκες Δόσεις

Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω πιστωτικής κάρτας στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Eurobank. Το συνολικό ποσό διαιρείται ανάλογα με τις δόσεις που θα επιλέξετε.

* το ελάχιστο ποσό είναι 840 (€)
* υπολογίζεται ανάλογα με τις δόσεις
Τα πεδία με είναι υποχρεωτικά.

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση