Αγορά Πακέτου 17.5€ με €πιστροφή!

Αποκτήστε με απλή διαδικασία ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού, μαζί με τις υπηρεσίες του 24ωρου Κέντρου Λήψης Σημάτων για άμεση ενημέρωση, και εγγύηση για 4 ολόκληρα χρόνια, μόνο με 17,50€/μήνα άτοκα! Και επιπλέον σε συνεργασία με το Πρόγραμμα €πιστροφή της Eurobank, οι κάτοχοι των καρτών της Eurobank ανταμείβεστε με 1% €πιστροφή της αγοράς του πακέτου συναγερμού!

 

Πληρώστε γρήγορα, εύκολα και με την ασφάλεια στο περιβάλλον της Eurobank

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Eurobank  e-Commerce" της Eurobank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Πληροφορίες Χρέωσης

Αποστολή Τιμολογίου (προαιρετικό)

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τιμολόγιο τα παρακάτω στοιχεία είναι υποχρεωτικά!

Τεχνικός Συναγερμού

Άλλες Πληροφορίες

Πληρωμή με Πιστωτική σε Άτοκες Δόσεις

Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω πιστωτικής κάρτας στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Eurobank. Το συνολικό ποσό διαιρείται ανάλογα με τις δόσεις που θα επιλέξετε.

* το ελάχιστο ποσό είναι 840 (€)
* υπολογίζεται ανάλογα με τις δόσεις
Τα πεδία με είναι υποχρεωτικά.

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.