24ωρη Ιατρική Βοήθεια στην πράξη!

 Εκτός Ν. Αττικής 

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία 24ωρης Ιατρικής Βοήθειας AtlasMed με 2 απλά βήματα

icons-atlasmed-keypad.png

Πατήστε το πλήκτρο
Ιατρικής Βοήθειας

Απλά στο πληκτρολόγιο του συναγερμού σας πατήστε το κουμπί Ιατρικής Βοήθειας (Medical Button)

icons-atlasmed-doctor.png

Μιλήστε με γιατρό
διαφόρων ειδικοτήτων

Iατρικές συμβουλές όλο το 24ωρο για οποιοδήποτε περιστατικό υγείας σας απασχολεί

Αποκτήστε την υπηρεσία μόνο με 1€/μήνα
επιπλέον της συνδρομής σας

*απαραίτητη προυπόθεση η σύνδεση του συναγερμού σας με το ΚΛΣ της Atlas Security

logo-atlasmed.png

call-center-atlasmed.jpg

Η μεγαλύτερη συνεργασία που πραγματοποίησε Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού στην Ελλάδα τα τελευταία 35 χρόνια είναι πλέον γεγονός!

Το κέντρο λήψης σημάτων της Atlas Security προσφέρει για όλους εσάς 24ωρη Ιατρική Βοήθεια σε κάθε πρόβλημα υγείας στο σπίτι. Όλα τα μέλη της οικογένειάς σας απολαμβάνουν πραγματική Ιατρική Βοήθεια πατώντας απλά ένα πλήκτρο στο συναγερμό σας με τη νέα υπηρεσία AtlasMed, σε συνεργασία με την INTERAMERICAN ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

banner--atlasmed-keypad.jpg

Τι συμβαίνει πατώντας το πλήκτρο Medical στο συναγερμό σας;

Όταν πατήσετε το πλήκτρο Medical στο πληκτρολόγιο του συναγερμού σας, αμέσως σας καλεί το Κέντρο λήψης σημάτων της Atlas Security & σας συνδέει με το συντονιστικό κέντρο της INTERAMERICAN που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, ώστε να δοθεί άμεση λύση ιατρικής συμβουλής!

  • Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται άμεσα και γρήγορα από τον εγκαταστάτη σας
  • Ισχύει για όλα τα μέλη της οικογένειας

Πρέπει να μιλήσω με γιατρό τώρα!

Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας και χρειάζεστε μία ιατρική συμβουλή, υπάρχει πάντα ένας γιατρός για εσάς να σας καθοδηγήσει 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, πατώντας εσείς απλά το πλήκτρο Ιατρικής Βοήθειας το συναγερμό σας.

  • Γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων
  • Ισχύει για όλα τα μέλη της οικογένειας
  • Δυνατότητα απεριόριστων συνομιλιών ανά έτος

banner--atlasmed-doctor.jpg

Πώς μπορώ να αποκτήσω την υπηρεσία AtlasMed;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρείας μας

Πρέπει να το επιλέξετε ώστε να έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας

icon-info.png

Η υπηρεσία AtlasMed αποτελεί μία καινοτομία στον χώρο των συστημάτων και υπηρεσιών ασφαλείας και προσφέρεται χάρη στην αποκλειστική συνεργασία της Atlas Security με την INTERAMERICAN ΒΟΗΘΕΙΑΣ, μέσω του υπ’αριθμ 70028079 ομαδικού συμβολαίου.

Η υπηρεσία AtlasMed για όλη την Ελλάδα (εκτός Ν. Αττικής):

(1) αφορά οικιακούς συνδρομητές, με σκοπό την Άμεση Ιατρική Βοήθεια σε εσάς και στα μέλη της οικογένειάς σας.

(2) προσφέρεται σε όλη την Ελλάδα.

Το κόστος για την αναβάθμιση στο πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει και την Άμεση Ιατρική Βοήθεια, ανέρχεται στο ποσό του 1€/μήνα επιπλέον στην τωρινή συνδρομή σας.

Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Atlas Security αναλαμβάνει αποκλειστικά να καλεί και να συνδέει τηλεφωνικά τον συνδρομητή με το 24ωρο συντονιστικό κέντρο της INTERAMERICAN BOΗΘΕΙΑΣ, μόλις λάβει σήμα ιατρικής ανάγκης από το σύστημα ασφαλείας του συνδρομητή.

Η INTERAMERICAN ΒΟΗΘΕΙΑΣ αναλαμβάνει την 24ωρη παροχή ιατρικών συμβουλών και οδηγιών στον συνδρομητή, από εξειδικευμένους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της υπηρεσίας AtlasMed είναι, το σύστημα ασφαλείας να έχει προγραμματιστεί από τον τεχνικό/εγκαταστάτη του συνδρομητή, ώστε να στέλνει το σήμα της ιατρικής ανάγκης στο Κέντρο Λήψης Σημάτων, σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα επικοινωνίας.

Διαβάστε αναλυτικά το υπ’αριθμ 70028079 ομαδικό ασφαλιστήριο της Atlas Security με την INTERAMERICAN ΒΟΗΘΕΙΑΣ, σύμφωνα με το οποίο παρέχεται η υπηρεσία AtlasMed.

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση