24ωρη Ιατρική Βοήθεια στην πράξη!

Η Atlas Security προσφέρει για όλους εσάς 24ωρη Ιατρική Βοήθεια σε κάθε πρόβλημα υγείας στο σπίτι και την επιχείρηση, σε συνεργασία με την INTERAMERICAN ΒΟΗΘΕΙΑΣ. Όλα τα μέλη της οικογένειάς σας και όλοι οι εργαζόμενοι της επιχείρησής σας απολαμβάνουν πραγματική Ιατρική Βοήθεια πατώντας απλά ένα πλήκτρο στο συναγερμό σας.

keypad-icon.png

Πατήστε το πλήκτρο

Ιατρικής Βοήθειας
στο συναγερμό

Με το πάτημα του πλήκτρου στο συναγερμό σας, σας καλεί αμέσως το Κέντρο της Atlas Security και σας συνδέει με το συντονιστικό κέντρο της INTERAMERICAN που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

doctor-icon.png

Μιλήστε με γιατρό

της INTERAMERICAN
όλο το 24ωρο

Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας και χρειάζεστε μία ιατρική συμβουλή, υπάρχει πάντα ένας γιατρός για εσάς να σας καθοδηγήσει.

ambulance-icon-.png

Μεταφερθείτε με ασθενοφόρο

της INTERAMERICAN
στην έκτακτη ανάγκη

Ακόμη κι αν χρειαστεί υγειονομική μεταφορά σε νοσοκομείο, έχετε στην διάθεσή σας ιδιόκτητα ασθενοφόρα της INTERAMERICAN που σας
μεταφέρουν σε δημόσιο ή ιδιωτικό νοσοκομείο.

atlasmed-home.jpg
atlasmed home

Η υπηρεσία Ιατρικής Βοήθειας AtlasMed Home είναι ιδανική για κάθε σπίτι, καλύπτοντας εσάς και όλα τα μέλη της οικογένειάς σας, σε κάθε ατύχημα ή έκτακτο πρόβλημα υγείας.

 

 Τι προσφέρει:

Απεριόριστες μεταφορές με ασθενοφόρο
Απεριόριστες τηλεφωνικές συνομιλίες με γιατρούς
    διαφόρων ειδικοτήτων όλο το 24ωρο
Αφορά όλα τα μέλη της οικογένειας που διαμένουν στο σπίτι

Η υπηρεσία AtlasMed Home καλύπτει όλη την Ελλάδα ενώ η υγειονομική μεταφορά με ασθενοφόρο καλύπτει τον Νομό Αττικής και τον Νομό Θεσσαλονίκης.

atlasmed-business.jpg

atlasmed business

Η υπηρεσία Ιατρικής Βοήθειας AtlasMed Business είναι ιδανική για κάθε επιχείρηση, καλύπτοντας τους ιδιοκτήτες και όλο το προσωπικό που εργάζεται στο χώρο, σε κάθε ατύχημα ή έκτακτο πρόβλημα υγείας.

 Τι προσφέρει:

Απεριόριστες μεταφορές με ασθενοφόρο
Απεριόριστες τηλεφωνικές συνομιλίες με γιατρούς
    διαφόρων ειδικοτήτων όλο το 24ωρο
Αφορά όλους τους εργαζόμενους στο χώρο 

Η υπηρεσία AtlasMed Business καλύπτει όλη την Ελλάδα ενώ η υγειονομική μεταφορά με ασθενοφόρο καλύπτει τον Νομό Αττικής και τον Νομό Θεσσαλονίκης.

Αποκτήστε την υπηρεσία μόνο με 1€/μήνα
επιπλέον της συνδρομής σας

*απαραίτητη προυπόθεση η σύνδεση του συναγερμού σας με το ΚΛΣ της Atlas Security

banner--atlasmed-keypad.jpg

Τι συμβαίνει πατώντας το πλήκτρο Medical στο συναγερμό;

Όταν πατήσετε το πλήκτρο Medical στο πληκτρολόγιο του συναγερμού, αμέσως σας καλεί το Κέντρο λήψης σημάτων της Atlas Security & σας συνδέει με το συντονιστικό κέντρο της INTERAMERICAN που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, ώστε να δοθεί άμεση λύση ιατρικής συμβουλής ή μεταφοράς!

 • Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται άμεσα και γρήγορα από τον εγκαταστάτη σας
 • Ισχύει για όλα τα μέλη της οικογένειας που διαμένουν στο σπίτι (AtlasMed Home)
 • Ισχύει για όλους τους εργαζόμενους στο χώρο(AtlasMed Business)

Πρέπει να μιλήσω με γιατρό τώρα!

Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας και χρειάζεστε μία ιατρική συμβουλή, υπάρχει πάντα ένας γιατρός για εσάς να σας καθοδηγήσει 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, πατώντας εσείς απλά το πλήκτρο Ιατρικής Βοήθειας το συναγερμό σας.

 • Απεριόριστες τηλεφωνικές συνομιλίες με γιατρούς διαφόρων εδικοτήτων όλο το 24ωρο
 • Αφορά όλα τα μέλη της οικογένειας που διαμένουν στο σπίτι (AtlasMed Home)
 •  Αφορά όλους τους εργαζόμενους στο χώρο
  (AtlasMed Business)

banner--atlasmed-doctor.jpg

banner--atlasmed-ambulance.jpg

Χρειάζομαι μεταφορά με ασθενοφόρο τώρα!

Ακόμη κι αν χρειαστεί υγειονομική μεταφορά σε νοσοκομείο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Έχετε στην διάθεσή σας τον στόλο της Interamerican με ιδιόκτητα ασθενοφόρα σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού που σας μεταφέρουν σε δημόσιο ή ιδιωτικό νοσοκομείο, ανάλογα με την ασφάλισή σας.

 • Απεριόριστες μεταφορές με ασθενοφόρο

 • Αφορά όλα τα μέλη της οικογένειας που διαμένουν στο σπίτι (AtlasMed Home)
 • Αφορά όλους τους εργαζόμενους στο χώρο
  (AtlasMed Business)

*Για την υγειονομική μεταφορά εξαιρούνται χρόνιες παθήσεις και περιστατικά εξαιτίας εγκυμοσύνης.

Θέλω να μιλήσω με εκπρόσωπο σας!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρείας μας.

Πρέπει να το επιλέξετε ώστε να έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας
Invalid Input

icon-info.png

Η κάλυψη για τον Ν.Αττικής και τον Ν.Θεσσαλονίκης παρέχεται μέσω του υπ’αριθμόν 70018915 ομαδικού συμβολαίου και για συνδρομητές των υπολοίπων Νομών μέσω του υπ’αριθμόν 70028079 ομαδικού συμβολαίου της Atlas Security με την INTERAMERICAN ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΕΓΑ 

Η υπηρεσία AtlasMed: 

 1. Αφορά οικιακούς συνδρομητές, με σκοπό την Άμεση Ιατρική Βοήθεια σε εσάς και στα μέλη της οικογένειάς σας. (AtlasMed Home)
 2. Αφορά τους εργαζόμενους σε μία επιχείρηση (AtlasMed Business)
 3. H υγειονομική μεταφορά με ασθενοφόρο καλύπτει τον Νομό Αττικής και τον Νομό Θεσσαλονίκης.
 4. Για την υγειονομική μεταφορά εξαιρούνται χρόνιες παθήσεις και περιστατικά εξαιτίας εγκυμοσύνης. 

Το κόστος για την αναβάθμιση στο πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει και την Άμεση Ιατρική Βοήθεια, ανέρχεται στο ποσό του 1€/μήνα επιπλέον στην τωρινή συνδρομή σας. Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% 

Το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Atlas Security αναλαμβάνει αποκλειστικά να καλεί και να συνδέει τηλεφωνικά τον συνδρομητή με το 24ωρο συντονιστικό κέντρο της INTERAMERICAN BOΗΘΕΙΑΣ, μόλις λάβει σήμα ιατρικής ανάγκης από το σύστημα ασφαλείας του συνδρομητή.

Η INTERAMERICAN ΒΟΗΘΕΙΑΣ αναλαμβάνει την 24ωρη παροχή ιατρικών συμβουλών και οδηγιών στον συνδρομητή, από εξειδικευμένους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς και την 24ωρη μεταφορά με ασθενοφόρο στην πλησιέστερη νοσηλευτική μονάδα, σε περίπτωση που χρειαστεί. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της υπηρεσίας AtlasMed είναι το σύστημα ασφαλείας να έχει προγραμματιστεί από τον τεχνικό/εγκαταστάτη του συνδρομητή, ώστε να στέλνει το σήμα της ιατρικής ανάγκης στο Κέντρο Λήψης Σημάτων, σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα επικοινωνίας. 

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση