Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 14:31
Κατηγορία Νέα

1ο Κλαδικό συνέδριο Salonica Electronix 2017

Με μεγάλη μας χαρά, συμμετείχαμε στο 1ο κλαδικό συνέδριο συστημάτων και υπηρεσιών ασφαλείας Salonica Electronix 2017, που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 11 - 12 Μαρτίου.

Με σκοπό να ανακαλύψουν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην χώρα μας στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας, κατέφθασαν επαγγελματίες από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο και φυσικά από την Αθήνα, την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Παρουσίαση της Global Sim

Η Atlas Security με την ομάδα συνεργατών της, παρουσίασε με ιδιαίτερη τιμή την αποτελεσματική υλοποίηση της τεχνολογίας GPRS μέσα από τα Προγράμματα Global Sim της εταιρίας μας. Ο Κος Χρήστος Απόδιακος μάλιστα, ιδιοκτήτης και διευθύνον σύμβουλος του ομίλου, αφιέρωσε την ομιλία του στο θέμα αυτό, εξηγώντας στους επαγγελματίες εγκαταστάτες,  γιατί αυτή η εξειδικευμένη υπηρεσία Global Sim  μπορεί να προσφέρει μέγιστο επίπεδο ασφάλειας στους συνδρομητές που την ενεργοποιούν. 

Παρουσίαση του Κέντρου Λήψης Σημάτων

Ανάμεσα στις 46 ομιλίες που αναπτύχθηκαν, η Κα Δήμητρα Απόδιακου, marketing manager του ομίλου, επέλεξε να εστιάσει την παρουσίασή της σε κάτι πολύ σημαντικό: Στους λόγους για τους οποίους η Atlas Security ξεχωρίζει σήμερα στην αγορά. Μας μίλησε για τις αξίες που διέπουν ολόκληρο τον όμιλο, τις ενέργειες που διατηρούν υψηλή την ποιότητα των υπηρεσιών και τους πολλαπλούς  τρόπους επιβράβευσης που αναπτύσσει η εταιρία για τους συνδρομητές της. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει η εξειδικευμένη σειρά εργαλείων marketing που προσφέρει η Atlas Security στο δίκτυο συνεργατών της - ένα από τα πιο δυνατά σημεία της εταιρίας, για την υποστήριξη του συνεργάτη.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επαγγελματίες που μας επισκέφθηκαν!

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση