Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 13:11
Κατηγορία Νέα

Atlas Security | Επίσημος Ανάδοχος Εκπαίδευσης Ιδρύματος Child and Family

«Αν δώσεις σε ένα παιδί που ζει στην Αφρική και σε ένα παιδί που ζει στον δυτικό κόσμο την ίδια ευκαιρία και συνθήκες για γνώση, εκπαίδευση και μάθηση, τότε αυτά θα έχουν τις ίδιες πιθανότητες να πετύχουν και να εξελιχθούν στην ζωή τους.» 

Έτσι και εμείς στην Atlas Security, θέλουμε να χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο!

Από τις 27 Σεπτεμβρίου 2016 είμαστε επίσημοι ανάδοχοι εκπαίδευσης στο ίδρυμα Child & Family Foundation, υποστηρίζοντας σημαντικά το έργο και τις δράσεις του σε όλο τον κόσμο.

Εκπαίδευση για Όλους: Με την ίδρυση σχολείων σε υποβαθμισμένες περιοχές του κόσμου, από το 2008 το Child & Family ανοίγει νέους δρόμους στην εκπαίδευση, παρέχοντας ταυτόχρονα υλική και οικονομική βοήθεια σε έργα που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων. Οι δράσεις χρηματοδοτούνται παράλληλα μέσα από την διεθνή κοινότητα αγορών της Cashback World, στην οποία με μεγάλη τιμή συμμετέχει και η Atlas Security.

Όλοι μαζί, κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο!

Το ήξερες ότι….

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείται στην εταιρεία μας, ένα πολύ μικρό μέρος των χρημάτων αποδίδεται σε δύο ιδρύματα; 

Ταυτόχρονα με την οικονομική στήριξη της αναδοχής, η εταιρεία μας προσφέρει ακόμη μεγαλύτερο κοινωνικό έργο μέσα από το Πρόγραμμα Atlas Family.

Έχοντας αναπτύξει ήδη ένα πελατολόγιο 4.000 συνδρομητών που χρησιμοποιούν την δωρεάν κάρτα μέλους τους στις καθημερινές τους αγορές, βοηθάμε όχι μόνο τους πελάτες μας να εξοικονομούν χρήματα σε χιλιάδες επιχειρήσεις παγκοσμίως, αλλά συνεισφέρουμε παράλληλα οικονομικά στα δύο ιδρύματα της Cashback World: To Child & Family το οποίο δραστηριοποιείται στο να κατασκευάζει και να συντηρεί εφ όρου ζωης σχολεία σε υπανάπτυκτες χώρες και το Greenfinity, το οποίο οργανώνει δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Atlas Security… κάτι παραπάνω από ένα μία εταιρεία!

 

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση