Όραμά μας η ασφάλειά σας

Το να προστατεύεις αυτούς που αγαπάς είναι ό,τι πιο σημαντικό!
Στην Atlas Security θεωρούμε σημαντικό να σας παρέχουμε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για την ασφάλειά σας και για αυτό σχεδιάζουμε τις υπηρεσίες μας με φροντίδα.

Οι αξίες μας είναι απλές, ουσιαστικές και πάνω από όλα ανθρώπινες. Λειτουργούμε με επίκεντρο την ασφάλεια του πελάτη, θωρακίζουμε τις διαδικασίες απορρήτου και φροντίζουμε για την μέγιστη ποιότητα εξυπηρέτησης που θα γίνει μία δυνατή εμπειρία για εσάς.

Πολυετής εμπειρία

Ο όμιλος Atlas Group αποτελεί σήμερα τη Νο.1 επιλογή σε θέματα ασφάλειας, διατηρώντας ηγετική παρουσία στην αγορά από το 1982.

Επένδυση στην ασφάλεια

Η ασφάλειά μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Με τις νέες τεχνολογίες στο πλευρό μας, είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

Ικανοποιημένοι πελάτες

Η ποιότητά μας φαίνεται στους δείκτες μας. Κάθε χρόνο φροντίζουμε να αυξάνουμε τα ποσοστά ικανοποίησής σας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό.

35.000 πελάτες

Περισσότερες από 35.000 οικογένειες και επαγγελματίες μας εμπιστεύονται την ασφάλειά τους σε όλη την Ελλάδα.

Πιστοποιήσεις

Μας πιστοποιούν Διεθνώς αναγνωρισμένοι φορείς για τον τρόπο που παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, σύμφωνα με το ISO 9001:2008

Προστασία δεδομένων

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική, για αυτό και εμείς την προστατεύουμε με κάθε τρόπο.

Η δυναμική μας - Η εμπιστοσύνη σας

Εταιρεία

Εταιρεία

Ο όμιλος Atlas Group αποτελεί σήμερα τη Νο.1επιλογή σε θέματα ασφάλειας, διατηρώντας ηγετική παρουσία στην αγορά από το 1982.
Ανθρώπινο δυναμικό

Ανθρώπινο δυναμικό

Όλοι εμείς στην Atlas Security λειτουργούμε με έμφαση στη συνεργασία, την άμεση ανταπόκριση και το πραγματικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες σας.
Υποδομές

Υποδομές

Η επένδυση στην ασφάλεια είναι προτεραιότητά μας. Για αυτό, επενδύουμε συνεχώς στον τεχνολογικό εξοπλισμό, θωρακίζοντας και ενδυναμώνοντας την αποτελεσματικότητά μας.
Εταιρική Υπευθυνότητα

Εταιρική Υπευθυνότητα

Κάθε μεγάλη εταιρεία έχει σημαντική υποχρέωση απέναντι στην κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται. Για αυτό, δεσμευόμαστε, υποστηρίζουμε, συνεισφέρουμε.
Έρευνα και ανάπτυξη

Έρευνα και ανάπτυξη

Δημιουργούμε προηγμένες υπηρεσίες και προϊόντα ασφαλείας που έρχονται να καλύψουν και την πιο απαιτητική ανάγκη για προστασία
Ευκαιρίες εργασίας

Ευκαιρίες εργασίας

Χαιρόμαστε να γνωρίζουμε συναδέλφους με δυναμικότητα, ικανότητες επικοινωνίας, πνεύμα συνεργασίας και όρεξη για δουλειά.

Σας προστατεύουμε όλο το 24ωρο

0
Χρόνια
Εμπειρίας
0
Μέρες
τον χρόνο
0
Ώρες
την ημέρα
0
Μέρες
την εβδομάδα

Έλα στην Atlas Security

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση