Πλήρωσες εμπρόθεσμα την συνδρομή σου; Δικαιούσαι επιστροφή!

Η Atlas Security είναι το μοναδικό Κέντρο Λήψης Σημάτων στην Ελλάδα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιχειρήσεων της Cashback World, για να σου προσφέρει μία νέα εμπειρία αγορών και αμέτρητα καθημερινά προνόμια.

Κάθε φορά που πληρώνεις εμπρόθεσμα την συνδρομή σου, κερδίζεις:
2% επιστροφή χρημάτων + 1.5 πόντους έκπτωσης (ανά 100 ευρώ)

Δήλωσε την πληρωμή σου στην παρακάτω φόρμα:

Σε ευχαριστούμε πολύ που βοηθάς στην καλύτερη εξυπηρέτησή σου με κάθε εμπρόθεσμη πληρωμή. Δήλωσε τα στοιχεία πληρωμής σου στην παρακάτω φόρμα, και εμείς θα σου επιστρέψουμε χρήματα!

Αριθμός μέλους (I.D.):(*)
Πληκτρολογήστε προσεχτικά τον αριθμό μέλους (I.D.) διαχωρίζοντας τους αριθμούς με τελείες (.)
Πληκτρολογήστε προσεχτικά τον αριθμό μέλους (I.D.) διαχωρίζοντας τους αριθμούς με τελείες (.)
υποχρεωτικό πεδίο
υποχρεωτικό πεδίο
Παρακαλώ τον κωδικό λογαριασμού της συνδρομής
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Παρακαλώ πληκτρολογήστε το e-mail σας
Πρέπει να το επιλέξετε ώστε να έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας
Υποχρεωτικό πεδίο

Δείτε πως λειτουργεί:

Βήμα 1:
Πληρώνεις κανονικά την συνδρομή σου όπως πριν (το ποσό που αναγράφει η ταχυπληρωμή)

Βήμα 2:
Σου επιστρέφουμε το αντίστοιχο ποσοστό χρημάτων και πόντων στην κάρτα μέλους σου, μόλις δηλώσεις την πληρωμή σου στην παραπάνω φόρμα
(2% + 1,5 πόντοι ανά 100 ευρώ)

Βήμα 3:
Τα χρήματα και οι πόντοι μαζεύονται αυτόματα, χωρίς να κάνεις τίποτα, και συμψηφίζονται με κάθε άλλη καθημερινή αγορά που κάνεις, δίνοντας σου πίσω αμέτρητα προνόμια και οφέλη

Για να λάβετε την επιστροφή θυμηθείτε να εξοφλήσετε εμπρόθεσμα την συνδρομή σας και να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής, πριν την λήξη.

Μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα, ελέγξτε εάν έχετε λάβει στο e-mail σας την επιβεβαίωση της αποστολής των στοιχείων. Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει e-mail επιβεβαίωσης, ξαναπροσπαθήστε ή στείλτε τα παραπάνω στοιχεία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι επιστροφές αποδίδονται αυτόματα και μαζικά σε διάστημα 15 ημερών από την ημερομηνία λήξης. Ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στη διαδικασία επιβεβαίωσης πληρωμής και ταυτοποίησης του συνδρομητή, οι οποίες οφείλονται στην ανάλυση πληρωμών που λαμβάνουμε από τις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση