Χρησιμοποίησε την κάρτα μέλους σου σε χιλιάδες επιχειρήσεις και online shops

 

Κάθε ημέρα, πραγματοποιείς δεκάδες συναλλαγές για να καλύψεις τις ανάγκες σου. Πόσο κερδίζεις όμως από αυτές;

Η Atlas σου δίνει την δυνατότητα να συμψηφίζεις όλων των ειδών τις αγορές σου, λαμβάνοντας πίσω επιστροφές χρημάτων και πόντους από κάθε επιχείρηση που επισκέπτεσαι, σε μία μόνο κάρτα μέλους! Ένα κοινό Πρόγραμμα Συνεργασίας χιλιάδων επιχειρήσεων για να έχεις ακόμη περισσότερα προνόμια στις αγορές σου.

 

Δείτε πως λειτουργεί:

 

Βήμα 1:
Πραγματοποιείς την αγορά που θα έκανες ούτως ή άλλως, σε οποιαδήποτε από τις χιλιάδες επιχειρήσεις που συμμετέχουν (βενζίνη, εστιατόρια, ένδυση, είδη σπιτιού, δώρα, ξενοδοχεία, οπτικά, φαρμακεία κλπ )

Βήμα 2:
Δείχνεις την κάρτα μέλους σου στο ταμείο, πληρώνοντας κανονικά, και λαμβάνεις επιτόπου τα προνόμιά σου (επιστροφή χρημάτων + πόντους που προσφέρει η επιχείρηση μέσω του Προγράμματος)

Βήμα 3:
Τα χρήματα και οι πόντοι από όλες τις επιχειρήσεις μαζεύονται αυτόματα, και σου επιστρέφονται πίσω για να κερδίζεις πολλαπλάσια. Ταυτόχρονα, λαμβάνεις και ενημερωτικό SMS στο κινητό σου.

atlas card hold

Κάνε τις αγορές σου εκεί που κερδίζεις. Χιλιάδες επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους είναι έτοιμες να σου επιστρέψουν χρήματα μόλις τις επιλέξεις, μέσω του Προγράμματος Αφοσίωσης της Cashback World που συμμετέχουμε όλοι. Αναζήτησέ τις απλά πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο και επωφελήσου δωρεάν, από υπάρχουσες και νέες επιχειρήσεις που συμβάλλονται καθημερινά.

search epixeirisis

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση