Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Επίσημο Συνέδριο Εγκαταστατών στο Divani Caravel | Atlas Security

Επίσημο Συνέδριο Εγκαταστατών στο Divani Caravel

Περισσότεροι από 300 εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας μας τίμησαν με την παρουσία τους στο Ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών που διοργάνωσε ο όμιλος της Atlas Security, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 στο Divani Caravel στην Αθήνα.

Η Atlas Security προχώρησε σε μεγάλες στρατηγικές συνεργασίες και αναβάθμισε την την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, δημιουργώντας για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά νέες καινοτομίες και μεγάλες αλλαγές σε ό,τι αφορά το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Δυναμικό «Καλωσόρισμα»

Το έναυσμα για την έναρξη του συνεδρίου έδωσε ο Κος Απόδιακος Χρήστος, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του ομίλου της Atlas, ο οποίος αφού καλωσόρισε θερμά και ευχαρίστησε το κοινό και τους συνεργάτες, προανήγγειλε τις νέες αλλαγές και καινοτομίες που έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

«Είμαι πολύ περήφανος για τους συνεργάτες μας, τα προιόντα μας και σίγουρα για τις νέες υπηρεσίες του Κέντρου Λήψης Σημάτων της Atlas Security. Σκοπός μας είναι, από αύριο όλοι εσείς οι συνεργάτες μας, να έχετε τέτοια εφόδια ώστε η δουλειά σας να γίνει πιο εύκολη και πιο αποδοτική από ποτέ.» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κος Απόδιακος.

Τα δύο μεγάλα νέα του ομίλου

Οι εκπλήξεις της μέρας αποκαλύφθηκαν από την Κα Δήμητρα Απόδιακου, marketing manager του ομίλου, η οποία ξεκίνησε την παρουσίασή της ανακοινώνοντας τις μεγάλες αλλαγές που υλοποίησε το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Atlas Security και που πρόκειται να αλλάξουν τα δεδομένα του κλάδου μας, όπως τα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Η Κα Απόδιακου μίλησε για το όραμα του ομίλου, τη συνεχή εξέλιξη και την προτεραιότητα που δίνεται στους συνεργάτες, ενώ στάθηκε και στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού που αποτέλεσαν έμπνευση για την δημιουργία των νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών της Atlas Security.

Με ιδιαίτερα μεγάλη χαρά, παρουσιάστηκε επίσημα το νέο λογότυπο της Atlas Security, πραγματοποιώντας live αποκαλυπτήρια του 3d σήματος που κρυβόταν στο stage και δίνοντας ταυτόχρονα μεγάλη βαρύτητα στα σύμβολα που ενσωματώνει.

«Μετά από 30 χρόνια, δημιουργήσαμε ένα νέο, σύγχρονο λογότυπο, με σκοπό να ενσωματώνει όλα αυτά που μας χαρακτηρίζουν, όλα αυτά που πρεσβεύουμε, που νιώθουμε περήφανοι και που θέλουμε να δημιουργούνται στο μυαλό του κάθε ανθρώπου τόσο για εμάς όσο και για εσάς, που είμαστε μια οικογένεια.» ανέφερε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες, τονίζοντας την πιο σημαντική αξία του ομίλου, το ότι «μαζί είμαστε δυνατοί».

Η πιο δυνατή στιγμή, ωστόσο, ήταν η ανακοίνωση της τεράστιας στρατηγικής συνεργασίας με την Interamerican, έναν κορυφαίο διεθνή ασφαλιστικό όμιλο με έδρα την Ολλανδία. Η Atlas Security και η Interamerican, λανσάρουν από κοινού τη νέα καινοτόμο υπηρεσία «AtlasMed», προσφέροντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματική βοήθεια σε θέματα υγείας, 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο. Πιο συγκεκριμένα η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία παρέχει ιατρικές συμβουλές και οδηγίες από εξειδικευμένους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς και υγειονομική μεταφορά με ασθενοφόρο της Interamerican, σε περίπτωση ανάγκης.

Για τη νέα συνεργασία και την καινοτόμο υπηρεσία Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας AtlasMed, μίλησε και ο κος Σκαρμούτσος Γιώργος, εκπρόσωπος της Interamerican Βοηθείας, ο οποίος πιστοποίησε το πόσο σημαντικό είναι το όφελος που θα λαμβάνει στο εξής ο κάθε συνδρομητής από την σύμπραξη των δύο ομίλων.

Οι νικητές των μεγάλων δώρων

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με τις κληρώσεις των μεγάλων δώρων και την απονομή τους στους 10 τυχερούς της ημέρας! Τα δώρα αφορούσαν σε δωρεάν ετήσιες συνδέσεις στο Κέντρο Λήψης Σημάτων καθώς και σε άλλα προνόμια προς τους συνεργάτες.

Θέλω να μιλήσω με εκπρόσωπο σας!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρείας μας.