Αγορά Πακέτου 17.5€ με Bonus

Αποκτήστε με απλή διαδικασία ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού, μαζί με τις υπηρεσίες του 24ωρου Κέντρου Λήψης Σημάτων για άμεση ενημέρωση, και εγγύηση για 4 ολόκληρα χρόνια, μόνο με 17,50€/μήνα άτοκα! Και επιπλέον σε συνεργασία με το Μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσης συναλλαγών Bonus της Alpha Bank, οι κάτοχοι των καρτών Bonus της Alpha Bank ανταμείβεστε με 2 Bonus πόντους για κάθε 1 ευρώ πληρωμής της αγοράς του πακέτου συναγερμού!

exargirosi alpha paketo

Κερδίστε έκπτωση στο πακέτο συναγερμού!

Τώρα, κερδίζετε όφελος 160€ στην αγορά του πακέτου προσφοράς «Συναγερμός και 24ωρη ενημέρωση για 4 χρόνια», εξαργυρώνοντας 80.000 bonus πόντους! Μία μοναδική προσφορά εξαργύρωσης, με σκοπό να κάνουμε την συνεργασία μας μία δυνατή εμπειρία για εσάς!

Για να δείτε τους Bonus πόντους σας Online πατήστε εδώ

 

Πληροφορίες Χρέωσης

Αποστολή Τιμολογίου (προαιρετικό)

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τιμολόγιο τα παρακάτω στοιχεία είναι υποχρεωτικά!

Τεχνικός Συναγερμού

Άλλες Πληροφορίες

Πληρωμή με Πιστωτική σε Άτοκες Δόσεις

Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω πιστωτικής κάρτας στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Eurobank. Το συνολικό ποσό διαιρείται ανάλογα με τις δόσεις που θα επιλέξετε.

* το ελάχιστο ποσό είναι 840 (€)
* υπολογίζεται ανάλογα με τις δόσεις
Τα πεδία με είναι υποχρεωτικά.

Since 1991, ATLAS Security has not only been able to inspire confidence in 35,000 subscribers across the country, but also to establish its position as the No. 1 Central Station.

 

Reward programs