Συσκευή επικοινωνίας GSM/GPRS για απόλυτη ασφάλεια

Η συσκευή επικοινωνίας i-Sec GSM/GPRS λειτουργεί ως σύμμαχος για την προστασία σας. Εξασφαλίζει την μεταφορά των σημάτων του συναγερμού προς το 24ωρο Κέντρο λήψης σημάτων ακόμη και εάν σας κόψουν το καλώδιο της τηλεφωνικής γραμμής, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα τον συναγερμό στο χώρο!
Σας προστατεύει σε περίπτωση που κοπεί η τηλεφωνική γραμμή

Σας προστατεύει σε περίπτωση που κοπεί η τηλεφωνική γραμμή

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για κακόβουλες ενέργειες. Τα σήματα του συναγερμού θα μεταφερθούν στο 24ωρο Κέντρο, μέσω δικτύου GSM/GPRS και θα ενημερωθείτε άμεσα εσείς και η Αστυνομία.
Σας προστατεύει σε περίπτωση που μπλοκάρει το σήμα GSM/GPRS

Σας προστατεύει σε περίπτωση που μπλοκάρει το σήμα GSM/GPRS

Ακόμη και εάν ο κλέφτης μπλοκάρει το σήμα του GSM/GPRS με συσκευή δολιοφθοράς Jammer και ταυτόχρονα κόψει και το καλώδιο της σταθερής τηλεφωνικής γραμμής ενεργοποιείται η σειρήνα του συναγερμού στο χώρο!
Σε συνδυασμό με τα προγράμματα υπηρεσιών Global Sim

Σε συνδυασμό με τα προγράμματα υπηρεσιών Global Sim

Συνδυάζοντας την συσκευή i-Sec με τα προγράμματα GlobalSim για έλεγχο κάθε 10 λεπτά ή κάθε 1 ώρα, εξασφαλίζετε τριπλή γραπτή ενημέρωση και τηλεφωνική επικοινωνία από το 24ωρο Κέντρο λήψης σημάτων για απώλεια επικοινωνίας.

Πώς λειτουργεί;

Η συσκευή αναλαμβάνει την μεταφορά όλων των σημάτων από τον συναγερμό σου στο Κέντρο Λήψης Σημάτων μέσω GPRS. Είναι ο ασφαλέστερος και ο πιο γρήγορος τρόπος μέσω internet, για την αποστολή των σημάτων του συναγερμού σας! 

H μεταφορά των σημάτων γίνεται μέσω της κάρτας Global Sim που είναι ενσωματωμένη στη συσκευή i-Sec. Για πρώτη φορά, Cosmote, Vodafone & Wind συνδυάζονται σε μία κάρτα SIM, για την δική σου ασφάλεια!

Σας προστατεύουμε όλο το 24ωρο

0
Χρόνια εμπειρίας
0
Μέρες τον χρόνο
0
Ώρες την ημέρα
0
Μέρες την εβδομάδα

Έλα στην Atlas Security

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση