Κάθε μήνα 20 τυχεροί κερδίζουν!

 

Διαγωνισμοί - Το Κυνήγι της Ευτυχίας

Η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα και αξίζει να την αναζητάμε καθημερινά! «Κυνηγήστε» τα δώρα που κληρώνουμε κάθε μήνα σε 20 τυχερούς συνδρομητές μας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Atlas Family, και γίνετε ένας από τους 240 νικητές μέχρι το τέλος του χρόνου!

Τα 20 δώρα που κληρώνονται κάθε μήνα!!!!

6 μήνες δώρο συνδρομής στο ετήσιο συμβόλαιο σε 5 τυχερούς νικητές!!!

Η Atlas συνεχίζει να χαρίζει 6μηνα δώρα για την ασφάλειά σας κάθε μήνα. Γιατί, το να προστατεύεις αυτούς που αγαπάς είναι ό,τι πιο σημαντικό!

Πάρε μέρος και κέρδισε

& επιπλέον δώρα

Τετράδια για σημειώσεις σε 5 νικητές

Τετράδια για σημειώσεις σε 5 νικητές

Οι σημειώσεις σας αποκτούν αισιοδοξία και στόχο. Τετράδιο Atlas Security με 12 μηνύματα που τονίζουν την μοναδικότητάς σας για να σας ακολουθούν όπου και εάν βρίσκεστε!
Μπρελόκ - Μπεγλέρι σε 5 νικητές

Μπρελόκ - Μπεγλέρι σε 5 νικητές

Κερδίστε ένα πρωτότυπο δώρο για άντρες και γυναίκες. Χρησιμοποιήστε το όπως θέλετε: Στα κλειδιά σας σαν μπρελόκ, στο σπίτι σαν αναμνηστικό, αφαιρώντας τον κρίκο σαν μπεγλέρι!
Κούπα Atlas Security σε 5 Νικητές

Κούπα Atlas Security σε 5 Νικητές

Μία μοναδική κούπα για να απολαμβάνετε τα ροφήματά σας όλες τις στιγμές. Γεμάτη χρώμα, αισιοδοξία και χαμόγελο, υπενθυμίζει όλη την ώρα την ασφάλεια και την σιγουριά που σας παρέχει η Atlas

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό


Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του μήνα ως μέλος Atlas Family και διεκδίκησε τα δώρα σου! Μπες στην κλήρωση, συμπληρώνοντας απλά τον αριθμό I.D. σου, που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας μέλους σου που έχει σταλεί ταχυδρομικά (παράδειγμα)

Ονοματεπώνυμο (*)

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το ονοματεπώνυμό σας

Member ID: (*)


Πληκτρολογήστε προσεχτικά τον αριθμό μέλους (I.D.) διαχωρίζοντας τους αριθμούς με τελείες (.)

Πληκτρολογήστε προσεχτικά τον αριθμό μέλους (I.D.) διαχωρίζοντας τους αριθμούς με τελείες (.)

υποχρεωτικό πεδίο

υποχρεωτικό πεδίο
E-mail (*)

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το e-mail σαςΔεν είσαι μέλος Atlas Family;

Στην Atlas Family, επιβραβεύουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη σας, όχι μόνο όταν πληρώνετε την συνδρομή σας σε εμάς, αλλά και όταν ψωνίζετε σε χιλιάδες επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους. Γιατί εμείς, σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων με κάθε αγορά!

Ταυτόχρονα, ως μέλος Atlas Family έχετε δικαίωμα συμμετοχής σε όλους τους μηνιαίους μας διαγωνισμούς που κληρώνουν 15 νικητές κάθε μήνα!
Μάθε περισσότερα για το Πρόγραμμα επιβράβευσης και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λάβεις αυτόματα μέρος και στον διαγωνισμό του μήνα!

Κερδίζεις χρήματα και πόντους με κάθε αγορά

Θυμήσου τα προνόμιά σου ως μέλος Atlas Family

επιστροφή Atlas

επιστροφή Atlas

Δήλωσε την εμπρόθεσμη πληρωμή της συνδρομής σου και εμείς θα σου επιστρέψουμε χρήματα, έτσι απλά!
αλυσίδες καταστημάτων

αλυσίδες καταστημάτων

Ψώνισε έξυπνα στις μεγάλες αλυσίδες χρησιμοποιώντας γνήσια κουπόνια, και εξοικονόμησε χρήματα από τα καθημερινά σου έξοδα!
2.500 επιχειρήσεις

2.500 επιχειρήσεις

Χρησιμοποίησε την κάρτα μέλους σου σε χιλιάδες επιχειρήσεις και online shops, και κέρδισε χρήματα και πόντους σε κάθε αγορά!

Βρες τις επιχειρήσεις κοντά σου!

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.