Εγκατάσταση συναγερμού από επαγγελματία ή μπορούμε και μόνοι μας (DIY);

Τα συστήματα ασφαλείας έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωή μας. Αποτρέπουν τους "εισβολείς" να εισέλθουν στο χώρο δίνοντάς σας την ηρεμία και ασφάλεια που αξίζετε.
Σκέφτεστε την προσθήκη ενός συστήματος ασφαλείας στο χώρο σας αλλά δεν είστε βέβαιοι εάν θα το αγοράσετε και θα το τοποθετήσετε μόνοι σας (DIY) ή αν θα απευθυνθείτε σε επαγγελματία εγκαταστάτη. Τότε αυτός είναι ο οδηγός για εσάς!

Παρακάτω σας παραθέτουμε 4 λόγους για τους οποίους σας προτείνουμε να επιλέξετε κάποιον επαγγελματία εγκαταστάτη και να αποφύγετε την DIY λύση της εγκατάστασης από εσάς.

Επαγγελματική εγκατάσταση

Τι πιο ωραίο από το να αναθέσετε σε κάποιον έμπειρο επαγγελματία εγκαταστάτη να τοποθετήσει το σύστημα ασφαλείας σας σωστά και εσείς να είστε ήρεμοι και σίγουροι ότι έχετε αφήσει κάποιον ειδικό να αναλάβει την προστασία του χώρου σας χωρίς προβλήματα! Θα κάνει σωστά την καλωδίωση και θα τοποθετήσει στα κατάλληλα σημεία τους ανιχνευτές, ρυθμίζοντάς τους έτσι ώστε να σας παρέχουν την μέγιστη προστασία και κάλυψη του χώρου. Αρκετοί χρήστες που αγοράζουν συστήματα DIY και κάνουν την εγκατάσταση μόνοι τους αντιμετωπίζουν προβλήματα γιατί δεν γνωρίζουν πως να τοποθετήσουν τα υλικά στα σωστά σημεία στο χώρο τους, δημιουργώντας αρκετά κενά ασφαλείας τα οποία μπορούν να αποβούν μοιραία στο μέλλον.

Σύστημα ασφαλείας στα μέτρα σας

Δεν υπάρχει σύστημα ασφαλείας που να ταιριάζει σε όλους τους χώρους. Το επίπεδο ασφάλειας σε κάθε χώρο είναι διαφορετικό και θέλει ξεχωριστή προσέγγιση για την σωστή κάλυψή του. Ο επαγγελματίας εγκαταστάτης θα προσαρμόσει το σύστημα ασφαλείας που θα σας προτείνει στις δικές σας ανάγκες, έχοντας πάντα ως γνώμονα την προστασία σας. Κάθε σωστός επαγγελματίας εγκαταστάτης “δουλεύει’ με δεκάδες διαφορετικά συστήματα ασφαλείας τα οποία έχει τοποθετήσει με απόλυτη επιτυχία και πλέον εμπιστεύεται. Κάτι τέτοιο τον καθιστά ικανό να σας προτείνει τον κατάλληλο εξοπλισμό σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες για ασφάλεια, κάτι που δεν είναι εφικτό να το βρείτε σε ένα σύστημα ασφαλείας (DIY) που υπάρχει στο εμπόριο.

Υποστήριξη

Ο επαγγελματίας εγκαταστάτης μετά την εγκατάσταση του συστήματος αφιερώνει αρκετό χρόνο για να κάνει τις απαραίτητες δοκιμές και να σας βοηθήσει με την εκμάθηση του συστήματος ενώ συχνά προμηθεύει και αναλυτικά manual για τον σωστό χειρισμό του. Επιπλέον είναι ανα πάσα στιγμή δίπλα σας, έτοιμος να βοηθήσει στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει. Όπως αναφέραμε, ο κάθε χώρος είναι διαφορετικός αλλά αντίστοιχα και ο κάθε χρήστης οποιουδήποτε συστήματος ασφαλείας θέλει τον χρόνο του για να αφομοιώσει όλες τις λειτουργίες οι οποίες είναι πλέον νέες γι αυτόν. Για το λόγο αυτό, η δυνατότητα επικοινωνίας με κάποιον επαγγελματία εγκαταστάτη αποτελεί βασικό πλεονέκτημα επιλογής κάτι που με ένα σύστημα DIY δεν υπάρχει.

Συντήρηση του συστήματος ασφαλείας

Μετά την τοποθέτηση του συστήματος ασφαλείας, ο εγκαταστάτης σας ενημερώνει για τα μελλοντικά service που απαιτούνται ώστε να διασφαλίσετε ότι το σύστημα θα είναι πάντα σε ετοιμότητα να ανταποκριθεί στον οποιονδήποτε κίνδυνο. Επιπλέον κατά την διάρκεια του Service ο εγκαταστάτης ελέγχει όλο το σύστημα ασφαλείας με αποτέλεσμα να έχετε ένα σύστημα 100% έτοιμο να αποτρέψει την οποιαδήποτε απόπειρα εισβολής ή διάρρηξης του χώρου σας. Αντιθέτως, με ένα σύστημα DIY αναλαμβάνετε εσείς την συντήρηση, τον έλεγχο των αισθητήρων και την αντικατάσταση των μπαταριών κάτι που χωρίς την εμπειρία και την γνώση ενός ειδικού μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σωστή λειτουργία του! Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την ελλιπή προστασία του χώρου σας σε κάποια ανεπιθύμητη εισβολή.


Με γνώμονα όλα τα παραπάνω και εφόσον μιλάμε για την δική μας ασφάλεια καθώς και της οικογένειάς μας προτείνουμε την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας από κάποιον επαγγελματία. Θα σας δώσει και την πιο σωστή λύση για την ασφάλειά σας και θα αποκτήσετε την ηρεμία που χρειάζεστε.

Εάν έχετε τον προϋπολογισμό και θέλετε να μεταφέρετε την ασφάλεια του χώρου σας σε άλλο επίπεδο, τότε η πρώτη σας επιλογή είναι ένα επαγγελματικό σύστημα ασφαλείας τοποθετημένο από επαγγελματία του χώρου. Το γεγονός ότι ο τεχνικός-εγκαταστάτης κατέχει, σύμφωνα με το νόμο, άδεια security, τον καθιστά ειδικό σε οποιοδήποτε θέμα προστασίας και ασφάλειας μπορεί να προκύψει. Έτσι, τη στιγμή που θα τον έχουμε ανάγκη, η πείρα και η τεχνογνωσία του θα συμβάλλουν καθοριστικά ώστε να επιλυθεί το θέμα που μας απασχολεί για οτιδήποτε σχετίζεται με τη λειτουργία του συναγερμού μας.

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση