Προστατέψτε άμεσα το γραφείο και το κύρος σας από ληστείες-βανδαλισμούς

Είστε ελεύθερος επαγγελματίας και θέλετε να «θωρακίσετε» το γραφείο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι σε εισβολείς και επίδοξους ληστές; Επειδή είναι βέβαιο ότι η επιχείρησή σας χρειάζεται την καλύτερη προστασία, οι ειδικά σχεδιασμένοι συναγερμοί επιχειρήσεων προσαρμόζονται κατάλληλα στις ιδιαίτερες ανάγκες του γραφείου ή της επιχείρησής σας.

Κάθε επαγγελματικός χώρος χρειάζεται να είναι προστατευμένος με τέτοιο τρόπο ώστε αφενός οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτόν να νιώθουν ασφαλείς, αφετέρου οι εγκαταστάσεις και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός να είναι επαρκώς θωρακισμένοι από εισβολές και βανδαλισμούς, όταν η επιχείρηση είναι κλειστή. Ένας ολοκληρωμένος και ειδικά σχεδιασμένος συναγερμός για επιχείρηση μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο εχέγγυο για την ασφάλεια και προστασία της επιχείρησής σας απέναντι σε κάθε κακόβουλη ενέργεια, προσφέροντας προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και φυσικά διαρκή σύνδεση με το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Προστατέψτε τώρα το κύρος και τη φήμη της επιχείρησής σας εγκαθιστώντας ένα εξελιγμένο σύστημα συναγερμού που έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις. Κάθε επαγγελματικός χώρος οφείλει να φροντίζει για την ασφάλεια των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτόν, καθώς και τη διαφύλαξη των υλικών αγαθών, αφού αναμφίβολα τα χρηματικά ποσά που κυκλοφορούν σε ένα εργασιακό περιβάλλον είναι υψηλά και στοχοποιούν την επιχείρηση. Οι σύγχρονοι συναγερμοί επιχειρήσεων πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίσουν επιτυχώς την προστασία του ελεύθερου επαγγελματία.

Για να καλύψετε λοιπόν τα «νώτα» σας, αρκεί να εμπιστευτείτε μία αξιόπιστη εταιρία που θα σας εγκαταστήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας. Οι μαγνητικές επαφές που τοποθετούνται στα σημεία εισόδου ενός επαγγελματικού χώρου προστατεύουν τα ανοίγματα, τα ραντάρ ανιχνεύτουν κάθε ύποπτη ενέργεια και οι πίνακες ελέγχου, που ουσιαστικά είναι ο «ιθύνων νους», κάθε συστήματος συναγερμού, δίνουν την εντολή στις σειρήνες να χτυπήσουν όταν είναι αναγκαίο, αναγκάζοντας σε φυγή τους ληστές και εισβολείς.

Επιπλέον, η παρουσία και μόνο ενός ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού αρκεί για να αποτρέψει έναν διαρρήκτη να δοκιμάσει να εισβάλει σε ένα γραφείο και προλαμβάνει κάθε είδους βανδαλισμούς που μπορούν να πλήξουν το κύρος και την αξιοπιστία της επιχείρησής σας. Αυτό ακριβώς διασφαλίζει και η συνεχής σύνδεση του συναγερμού της επιχείρησής σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, το οποίο από τη στιγμή που θα χτυπήσει η σειρήνα, ειδοποιεί κατευθείαν τον ιδιοκτήτη και τις αστυνομικές αρχές για το περιστατικό. Επομένως, το εκπαιδευμένο προσωπικό του Κέντρου Λήψης Σημάτων ξαγρυπνά 24 ώρες την ημέρα κατοχυρώνοντας ότι η επιχείρησή σας θα μείνει απροσπέλαστη από διαρρήκτες και εισβολείς. Όταν ο ελεύθερος επαγγελματίας επενδύει στην αγορά ενός σύγχρονου συστήματος ασφαλείας, ξέρει ότι μπορεί να εμπιστευτεί την ασφάλεια της επιχείρησής του στους κατάλληλους ανθρώπους.

 

Γίνε συνδρομητής μας

Υποχρεωτικό πεδίο (χωρίς κενά το νούμερο)
Invalid Input

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση

ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΜΑΣ;


24ωρη ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειάς σας!

 Η Atlas Security, με εμπειρία 35 ετών στο χώρο της ασφάλειας, γίνεται πλέον το 1ο Κέντρο Λήψης Σημάτων στην Ελλάδα που προσφέρει επιπλέον των υπηρεσιών που γνωρίζατε μέχρι σήμερα, πραγματική ασφάλεια της υγείας σας και των μελών της οικογένειάς σας.

Κλείσιμο παραθύρου