Η αναγκαιότητα αλλαγής μπαταριών του συναγερμού σας

Αναγκαιότητα αλλαγής μπαταριών
Η επένδυση που κάνατε για την ασφάλειά σας βάζοντας σύστημα συναγερμού, δεν μπορεί να αξιοποιηθεί αν δεν φροντίσετε για τη σωστή συντήρησή του. Ο χρόνος που απαιτείται είναι ελάχιστος και εγγυάται ότι το σύστημα θα σας προστατεύσει τη στιγμή που θα χρειαστεί.

Μην ξεχνάτε:

Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος που έχουν ήδη ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες, όπως συμβαίνει σε κάθε καλοκαιρινή περίοδο, ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στον συναγερμό σας εάν οι μπαταρίες δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. (π.χ. μπορεί η σειρήνα να αρχίσει να χτυπάει χωρίς λόγο)
Βάση του κατασκευαστή, οι μπαταρίες έχουν διάρκεια ζωής 2 χρόνια και θα πρέπει να αντικαθίστανται προτού εξασθενήσουν εντελώς. Μία προβληματική/πολυκαιρισμένη μπαταρία αφήνει το σύστημα συναγερμού σας εκτεθειμένο σε ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος, ενώ παράλληλα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του υπόλοιπου συστήματος (άσκοπη ενεργοποίηση σειρήνας, βραχυκύκλωμα στην πλακέτα κλπ)

Θυμηθείτε:

Οι μπαταρίες είναι ένα από τα βασικότερα εξαρτήματα του συστήματος, γιατί εξασφαλίζουν ότι ο συναγερμός βρίσκεται σε ετοιμότητα ακόμη και σε διακοπή ρεύματος στο χώρο (από 8 έως 24 ώρες)
Η αντικατάσταση θα πρέπει να γίνεται τακτικά και οι μπαταρίες να είναι συγκεκριμένων προδιαγραφών ανάλογα με το σύστημα ασφαλείας (συχνές διακοπές ρεύματος εξασθενούν πιο γρήγορα την τάση της μπαταρίας)
Πριν φύγετε για διακοπές, φροντίστε να επικοινωνήσετε με τον εγκαταστάτη σας, για να βεβαιωθείτε ότι το σύστημά σας λειτουργεί κανονικά και οι μπαταρίες του δεν χρειάζονται αντικατάσταση.

 

Γίνε συνδρομητής μας

Υποχρεωτικό πεδίο (χωρίς κενά το νούμερο)
Invalid Input

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση

ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΜΑΣ;


24ωρη ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειάς σας!

 Η Atlas Security, με εμπειρία 35 ετών στο χώρο της ασφάλειας, γίνεται πλέον το 1ο Κέντρο Λήψης Σημάτων στην Ελλάδα που προσφέρει επιπλέον των υπηρεσιών που γνωρίζατε μέχρι σήμερα, πραγματική ασφάλεια της υγείας σας και των μελών της οικογένειάς σας.

Κλείσιμο παραθύρου