Πρόγραμμα επιβράβευσης

logo-atlas-family.png

Επιβραβεύουμε την εμπιστοσύνη σας

Κάθε ημέρα που περνάει, οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν δωρεάν προνόμια επιστροφής χρημάτων στις καθημερινές τους αγορές! Γιατί στην Atlas Security, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων και με χιλιάδες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Cashback World σε όλη την Ελλάδα, για να εξοικονομείτε εύκολα και έξυπνα, ακόμη περισσότερα χρήματα στις αγορές σας!

Χρήματα & πόντοι, με κάθε αγορά!

Το φανταζόσουν ποτέ, ότι μπορείς δωρεάν να συγκεντρώνεις αμέτρητες επιστροφές χρημάτων σε έναν «κουμπαρά», κάνοντας απλά τις καθημερινές σου αγορές σε επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους; (super market, φαρμακεία, οπτικά, ηλεκτρικά είδη, βενζινάδικα, παιχνίδια, είδη σπιτιού, ένδυσης κλπ).

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίζεις ακόμη περισσότερο όταν ψωνίζεις στα αγαπημένα σου καταστήματα. Γιατί, για εμάς, επιβράβευση σημαίνει να έχεις προνόμια παντού.

0
Επιχειρήσεις στην Ελλάδα
0
Επιχειρήσεις στον κόσμο
0
Online Shops
0
Μηνιαίοι διαγωνισμοί

Κερδίζεις έτσι απλά από

επιστροφή Atlas

επιστροφή Atlas

Δήλωσε την εμπρόθεσμη πληρωμή της συνδρομής σου και εμείς θα σου επιστρέψουμε χρήματα, έτσι απλά!
αλυσίδες καταστημάτων

αλυσίδες καταστημάτων

Ψώνισε έξυπνα στις μεγάλες αλυσίδες χρησιμοποιώντας γνήσια κουπόνια, και εξοικονόμησε χρήματα από τα καθημερινά σου έξοδα!
2.500 επιχειρήσεις

2.500 επιχειρήσεις

Χρησιμοποίησε την κάρτα μέλους σου σε χιλιάδες επιχειρήσεις και online shops, και κέρδισε χρήματα και πόντους σε κάθε αγορά!
Με κάθε αγορά

κάνεις τον κόσμο μας καλύτερο!

Χρησιμοποιώντας την δωρεάν κάρτα μέλους σου σε χιλιάδες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζεις και εσύ τα ιδρύματα Child and Family Foundation και Greenfinity, για την ενίσχυση της εκπαίδευσης των παιδιών σε τριτοκοσμικές χώρες και την προστασία του περιβάλλοντος. Και φυσικά, με κάθε αγορά που πραγματοποιείς, σου επιστρέφονται χρήματα και πόντοι ως επιβράβευση!

Γίνε μέλος

Ως μέλος Atlas Family κερδίζεις:

Κάθε 20€ επιστροφής που μαζεύεις από τις αγορές σου σε όλες τις επιχειρήσεις, σου επιστρέφονται στον τραπεζικό σου λογαριασμό!
Επιπλέον, κάθε πόντος που μαζεύεις ψωνίζοντας, εξαργυρώνεται από 5 έως 10€ σε μοναδικές προσφορές, εξοικονομώντας χρήματα στο ταμείο!

Γίνε μέλος στο πρόγραμμα επιβράβευσης συνδρομητών

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το όνομα σας
Παρακαλώ πληκτρολογήστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ πληκτρολογήστε την διεύθυνσή σας
Παρακαλώ πληκτρολογήστε την περιοχή σας
Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον ταχυδρομικό κώδικα χωρίς κενά
Το πεδίο είναι κενό ή είστε ήδη μέλος Atlas Family
Το πεδίο είναι κενό ή είστε ήδη μέλος Atlas Family
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Πρέπει να το επιλέξετε ώστε να έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας
Υποχρεωτικό πεδίο

Mόλις πατήσετε το κουμπί αποστολή, ελέγξτε στο email που μας δηλώσατε το μήνυμα επιβεβαίωσης για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
(ελέγξτε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σε περίπτωση που δεν το βρίσκετε)

Εάν για κάποιο λόγο δεν περνάνε τα στοιχεία σας κατά την εγγραφή στο πρόγραμμα Atlas Family παρακαλώ πατήστε εδώ.

Βρες τις επιχειρήσεις κοντά σου!

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση