Επιβεβαιώστε τα στοιχεία σας σήμερα

Έχετε αλλάξει κινητό ή e-mail;

Είναι σημαντικό για λόγους ασφαλείας να μπορούμε να σας εντοπίζουμε άμεσα σε περίπτωση που υπάρχει απειλή στον χώρο σας. Αν κάποιο από τα προσωπικά στοιχεία που μας έχετε δηλώσει είναι λανθασμένο ή έχει αλλάξει (κινητό τηλέφωνο, e-mail, ονοματεπώνυμο στο οποίο έχει καταχωρηθεί ο συναγερμός κλπ) ή εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές στα τηλέφωνα των ατόμων που ενημερώνονται σε περίπτωση ανάγκης, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα:

  1. Τηλεφωνικά στο 210 9646494, δίνοντας τον κωδικό ασφαλείας σας.
  2. Μέσω του e-mail που μας έχετε δηλώσει, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έχετε κατοχυρώσει τα δεδομένα σας με την φόρμα Νέας Σύνδεσης – Ανανέωσης;

Βάσει του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, χρειαζόμαστε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των στοιχείων που μας έχετε ήδη δώσει, απευθείας ή μέσω του εγκαταστάτη σας, με σκοπό να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με απόλυτη συνέπεια και αξιοπιστία. Η Atlas Security λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση απορρήτου. Όλα τα στοιχεία συλλέγονται, αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο, και είναι απαραίτητα για την δική σας ενημέρωση, των τηλεφώνων ανάγκης και της Αστυνομίας, σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης στο χώρο σας. Παρακαλούμε πολύ να συμπληρώσετε την φόρμα και να μας την στείλετε ταχυδρομικά, για να ενημερωθούν ταυτόχρονα και τα στοιχεία σας.

Συμπληρώστε την φόρμα Νέας σύνδεσης - ανανέωσης

Λαμβάνετε τις μηνιαίες ενημερώσεις; 

Κάθε μήνα ο συνδρομητής μπορεί να λαμβάνει αναφορά με όλα τα σήματα που έλαβε το Κέντρο Λήψης τον προηγούμενο μήνα, καθώς και όλες τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν ξεχωριστά.
Στείλτε μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το όνοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και μία έγκυρη διεύθυνση email στην οποία επιθυμείτε να σας στέλνουμε την μηνιαιά αναφορά των σημάτων του συναγερμού σας. Έπειτα τα στοιχεία σας θα επιβεβαιωθούν τηλεφωνικά από τον Υπεύθυνο του Κέντρου Λήψης Σημάτων για την ταυτοποίηση του ιδιοκτήτη, προτού καταχωρηθούν.

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση