Τι λένε οι συνδρομητές μας για εμάς

Κάθε Πελάτης μας είναι μοναδικός και σημαντικός για εμάς. Ζητάμε από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας, να καταγράψουν την εμπειρία τους κοντά μας. Δείτε παρακάτω τις γνώμες των πελατών μας, όπως ακριβώς διατυπώθηκαν. Τους ευχαριστούμε!

 

Eleni A. Άμεση εξυπηρέτηση και παροχή πλήρους ασφάλειας. Είμαι πελάτισσα πολλά χρόνια και δεν τούς αλλάζω. Μπράβο παιδιά !!!
  Alexis T. Άψογοι και γρήγοροι. 11 χρόνια πελάτης είμαι πολύ ευχαριστημένος !!!
  Zoe P. Εξαιρετικοί επαγγελματίες, νιώθεις πραγματικά ασφάλεια γιατί έχουν καλέσει δευτερόλεπτα αφού χτυπήσει ο συναγερμός . Θεωρώ ότι ειναι η top εταιρεία του κλάδου της.
  Γιώργος Ρ. Είμαι πελάτης της εταιρίας για πάνω από 17 χρόνια και θεωρώ ότι η παροχή υπηρεσιών της ΑΤΛΑΣ είναι πραγματικά άψογη.
  Caterina C. 15+ χρόνια, δύο σπίτια, μας εξυπηρετείτε πάντα ά ψ ο γ α!
  Elisavet F. Αντέχουν εμάς με τα τόσα λάθη και αντιδρούν άμεσα. Έχω να πω μόνο τα καλύτερα.
  Κατερίνα Κ. Μια αξιόπιστη εταιρία ,πάντα υπάρχει ένα ευγενικό άτομο που με εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο σε ότι ζητήσω.
  Sakis T. Μπράβο κ πάλι μπράβο!! Εξαιρετική εταιρεία, ευγενέστατοι υπάλληλοι…
  Αλέξανδρος Τ. Όποτε χτύπησε ο συναγερμός μου η ανταπόκριση ήταν άμεση, είτε με τηλεφωνική επικοινωνία με το κέντρο είτε με την αποστολή της Αστυνομίας. Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε ήδη.
   Γιώργος Ρ.  Είμαι πελάτης της εταιρίας για πάνω από 17 χρόνια και θεωρώ ότι η παροχή υπηρεσιών της ΑΤΛΑΣ είναι πραγματικά άψογη.
Ιωάννης Κ. Η γνώμη μου είναι η καλύτερη. Είχαμε συνεργαστεί και παλαιότερα στο πατρικό μου σπίτι κ για αυτό το λόγο σας επέλεξα.
Χρήστος Κ. Συνεχίστε την πολύ καλή σας προσπάθεια. Είστε από τις ελάχιστες εταιρίες που μπορεί να συστήσει κάποιος ανεπιφύλαχτα.
Ηλέκτρα Σ. Με την ATLAS security αισθάνεσαι ασφάλεια !Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση
Maira B. 18 χρόνια όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί
Anastasia A. Αφοσίωση στους πελάτες, ανταποδοτικότητα και αξιοπιστία!! Η Atlas Security εμπνέει εμπιστοσύνη!!!!

 

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση