Σεβασμός στον άνθρωπο

Στις αξίες του ομίλου μας είναι ότι οι σύγχρονες επιχειρήσεις οφείλουν να ευαισθητοποιούνται στα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία μας και να συνεισφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής του συνόλου.
Στην Atlas Security, αντιμετωπίζουμε υπεύθυνα την υποχρέωσή μας αυτή και ασκούμε ενεργό ρόλο μέσα από τις δράσεις μας σε σημαντικούς τομείς, όπως είναι η αλληλεγγύη, η προστασία του περιβάλλοντος και η ανάδειξη του πολιτισμού μας.

Αγορά

Κάθε μεγάλη εταιρεία έχει σημαντική υποχρέωση απέναντι στην αγορά μέσα στην οποία δραστηριοποιείται. Για αυτό, όλες μας οι ενέργειες κινούνται γύρω από τον πελάτη και δεσμευόμαστε να του προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Εργαζόμενοι 

Ο όμιλος Atlas Group υποστηρίζει τους ανθρώπους του σε προσωπικό επίπεδο. Δεσμεύεται για την συνέπεια στο σύστημα μισθοδοσίας, αυξάνει τις θέσεις εργασίας και τις προοπτικές εξέλιξης, προσφέρει εκπαίδευση και κατάρτιση μέσα από σεμινάρια.

Περιβάλλον

Απλά, ανθρώπινα, οικολογικά. Ανακυκλώνουμε τα περισσότερα από τα υλικά που παύουν να χρησιμοποιούνται και απορρέουν από τη λειτουργία του ομίλου: χαρτί, μπαταρίες μολύβδου, εξοπλισμός, μελανοδοχεία και άλλα, σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας και προγράμματα ανακύκλωσης υλικών συσκευασίας.

Κοινωνία

Πιστοί στις αξίες μας, υποστηρίζουμε συστηματικά και προσφέρουμε βοήθεια σε ευαίσθητα κοινωνικά σύνολα. Ταυτόχρονα, οι χορηγίες μας εστιάζουν στην ενίσχυση πολιτιστικών διοργανώσεων ανά την Ελλάδα καθώς και στην ανάδειξη του αθλητισμού.

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση