Πετυχαίνουμε κάτι μεγάλο, με τη βοήθεια των ανθρώπων μας

Για εμάς, είναι σημαντικό να έχουμε κοντά μας ανθρώπους με ταλέντο που μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς. Κοιτάμε μπροστά, παρέχοντας στους ανθρώπους μας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες αλλά και τα κίνητρα για να προχωρήσουμε όλοι μαζί στην επίτευξη του οράματος μας. Τους κάνουμε συμμέτοχους και μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές και αξίες. Πάνω απ’ όλα, τους δίνουμε και μας δίνουν συνεχώς τον καλύτερό τους εαυτό.

Αποστολή Βιογραφικού Σημειώματος μέσω email:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους μέσω email στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αποστολή Βιογραφικού Σημειώματος μέσω φόρμας:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους μέσω της παρακάτω φόρμας. Το αρχείο προωθείται αυτόματα στο αρμόδιο τμήμα της εταιρίας

 

Τα αρχεία που υποστηρίζονται είναι doc, docx, pdf

Πρέπει να το επιλέξετε ώστε να έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας

Η ATLAS Security από το 1991 μέχρι και σήμερα κατάφερε όχι μόνο να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε 35.000 συνδρομητές σε όλη τη χώρα, αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως Νο1 Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.

 

Επιβράβευση

Εξυπηρέτηση